vlasy

Recenze

S kosou můžete sklidit pole nebo končetiny svých nepřátel. Je proto tematicky vhodné, že tato desková hra se právě jmenuje Scythe.
Publikováno: 20.11.2018 15:55
Battlefield V [ Hrej.cz ]
Battlefield se po skoro dekádě vrací k tématickým kořenům, tedy na bojiště 2. světové války. Jak se nám nový díl líbil si přečtěte v naší recenzi.
Publikováno: 19.11.2018 15:14
Hitman 2 [ Hrej.cz ]
DLC? Druhá sezóna? Tak se dá ve zkratce označit Hitman 2. Je, ale i není to tak docela pravda. Najít ji je poměrně obtížné. Odpoví nám jedna otázka - překvapí nás?
Publikováno: 15.11.2018 21:00
Když jsem minulý rok recenzoval rozšíření Nové Mexiko do ATS, jedinou výtku jsem měl jen k prostředí, které se postupně začalo svou stejnorodostí zajídat, a přál si, aby se další rozšíření zaměřilo na nějaký ze severnějších států. S touto výtkou jsem nebyl sám a větší část komunity si přála, aby další stát vdechnul trochu nového života do této již zajeté série. Ať už vývojáři dali zapravdu ...
Publikováno: 14.11.2018 17:30
Football Manager 2019 [ Hrej.cz ]
Každoroční série to mají složité, ale pokud v sobě obsahujete především statistiky, musíte se jó snažit, abyste ukázali něco nového. Povedlo se?
Publikováno: 13.11.2018 17:30
Česká nemocniční strategie Project Hospital vypadala velice nadějně (viz naše dojmy) již v uzavřené betě před dvěma měsíci. Tvůrci z pražského studia Oxymoron jednak představili dosud nevyzkoušený přístup k žánru, ale hlavně vše postavili na základech ze zajímavých herních mechanik. Také bylo ale jasné, že bude potřeba ještě obrousit celou řadu hran. Teď už mohu posoudit, jak se jim to povedlo.
Publikováno: 12.11.2018 18:00
Až po čtyřech letech od vydání se Cities: Skylines zaměřilo na průmysl. Jak se nové DLC povedlo?
Publikováno: 12.11.2018 13:00
Vnímání přidané hodnoty herních notebooků se během posledních několika let diametrálně posunulo.
Publikováno: 09.11.2018 13:49
Jsou jisté věci, které v životě prostě řešit nemusíte. Jednou z nich bude určitě i problém, jak napasovat uříznutou lidskou ruku na pneumatické kladivo, svého času sloužícího jako erotická hračka. Pok…
Publikováno: 09.11.2018 13:10
Dakar 18 – recenze [ Games.cz ]
Po mnoha odjezděných hodinách mám chuť říct: „Ale což, jsou to amatéři, tak jim některé ty začátečnické chyby odpustím.“ Nicméně tím bych urazil všechny ty snaživé začínající vývojáře tam venku. Studio Bigmoon Entertainment má sice v portfoliu některé hry ze závodní série WRC, ale na všech pouze vypomáhalo. Dakar 18 je tak jejich vlastní závodní prvotina. A bohužel se vůbec nepovedla.
Publikováno: 08.11.2018 18:00